Ünnepi Hangulat és Örömteli Adományozás – Karácsonyi Vásár a Vecsési Semmelweis Bölcsőde Intézményeiben

Az ünnepi időszakban a Vecsési Semmelweis Bölcsőde Intézményei minden évben egy különleges eseményeknek adnak otthont.

Mazsola bölcsődei karácsonyi vására

Az idei karácsonyi vásár különösen emlékezetes volt, amikor 2023. november 27. és december 8. között lehetőség nyílt az alkotó délutánokon készült remekművek megvásárlására.

Az eladott tárgyakból befolyt összeg a bölcsődei játékeszközök fejlesztését szolgálja, ami hozzájárul gyermekeink fejlődéséhez és boldog pillanataikhoz.

Különleges mézeskalács termék:

Mézeskalács a vásáron

Eladó termékeink között megtalálható, a bölcsiseink által készített mézeskalácsok is. A karácsonyi vásár készülődésekor a gyerekek és a kisgyermek nevelőkkel közösen, izgalmas és kreatív mézeskalács készítő foglalkozáson vettek részt.

Csoportokban, lelkesen fogtak hozzá a mézeskalács tészta gyúrásához, formázásához, sütéséhez és végül a díszítéséhez is. A gyerekek aktívan részt vettek minden lépésben, miközben megismerték az ünnepi tradíciók és az édességek elkészítésének folyamatát. A kész mézeskalácsok a vásáron megvásárolhatóak voltak, így lehetőség nyílt arra is, hogy másokkal is megosszák az ünnepi örömöt és a kreativitást. A mézeskalácsokat hármasával csomagoltuk be, és szalagokkal díszítettük fel, így alkalmasak lettek, akár egy apró, de mégis felbecsülhetetlen értékű karácsonyi ajándéknak, nagyszülők és szeretteik részére.

Amennyiben részletesebben olvasna a mézeskalács készítés foglalkozásunkról olvassa el Mézeskalács sütés cikkünket.

A Karácsonyi vásár képekben:

Mazsola bölcsődei karácsonyi vására

A vecsési Mindenki karácsonya vásáron:

A vecsési Mindenki Karácsonyán rendezvényen is részt vettünk, ami szintén egy emlékezetes élmény volt. Ez a hagyományőrző esemény lehetőséget adott számunkra, hogy bemutassuk és értékesítsük az alkotó délutánokon készült termékeinket.

A karácsonyi vásár és a „Mindenki Karácsonya” rendezvény résztvevőinek és támogatóinak köszönhetően sikerült együtt hozzájárulnunk a közösségünk boldogságához és fejlődéséhez.

Legyen ez az ünnepi időszak mindannyiunk számára emlékezetes és áldott!

Köszönjük minden résztvevőnek és támogatónak az értékes pillanatokat és az önzetlen adományokat.

Picture of M. Adrienn

M. Adrienn

Hasonló cikkek